1

- Administrator i Sistemeve dhe i Rrjetit Kompjuterik

- Zhvillues i Aplikacioneve

- Asistent Administrativ

- Teknologji e Informimit dhe Komunikimit

- Gjuhë Angleze

- ArcGIS – ArcMap

Profile Profesionale

2

Administrator i Sistemeve dhe i Rrjetit Kompjuterik

maxresdefault

Zhvillues i Aplikacioneve

3

Teknologji e Informimit dhe
Komunikimit

administrator-i-zyres

Asistent Administrativ

ENGLISH

GJUHË ANGLEZE

UBT PROFESSIONAL EDUCATION
TOP EDUCATION – TOP STUDENTS

Why choose UBT Professional School?

 

 • 400 academic and professional staff members in the field of ICT
 • Over 400 career have received vocational training
 • Over 260 certified professional ECDL programs, Cisco, Microsoft, etc. Auto Desk
 • Interactive discussion of best practices
 • Dedicated staff in a friendly environment
 • Campus Inovaticv with appropriate conditions for practical lessons
 • laboratories with modern equipment of Information Technology
 • 10,000 square meters innovative space
 • Study visit to companies at home and abroad
 • The location near the center and easy accessible, without the need for car
 • Guarantee of Success
 • The Chartered Institution of Excellence

Rreth nesh

UBT as an institution of higher education in Kosovo is proving more and more that it is committed to offer all models of study in the country.
Now UBT offers ICT Professional School which is accredited by the National Qualifications Authority for organizing and holding classes for five (5) professional profile as follows

 1. Information and Communication Technology (ICT)
 2. Programming – Software Developer
 3. Computer System and Network Administrator
 4. English Language
 5. Administrative Assistant

Some facts about UBT Professional School:

 • I veqantë

  Ofron përvojë të të mësuarit nga ekspertë professional të njohur të industrisë dhe akademisë

 • I vërtetuar

  Ofron njohuri teknike dhe profesionale të ndërlidhura me Çertifikimet Ndërkombëtare

 • Efektiv

  Studentët marrin njohuri sipas kërkesave të tregut, që rezulton më një shkallë të lartë të punësimit

 • I besueshëm

  Ofrohet nga Kolegji UBT si shkolla me e madhë e Shkencave Kompjuterike në Ballkanin Perëndimor

 • Certifikimet

  Studentët gjatë studimit 2 vjeqar, përveq diplomimit do të kenë mundësin edhe të marrjes se certifikimeve ndërkombëtare nga Industria siq janë: Microsoft Certification, Cisco Netërking Academy dhe Cisco Certification, CompTIA A+. Autodesk etj.

What the others say for us?

Benjamin Gecaj

“UBT dallon nga gjitha institucionet e tjera arsimore, sepse është më inovativ dhe studentët i konsideron si astetet e veta më të çmuara. Pra, në UBT, suksesi i studentëve është gjithmonë në rend të parë.

Përveç kësaj, ofron shumë mundësi për ne, duke përfshirë programe bashkëkohore studimi, sipas standardeve më cilësore ndërkombëtare, bursa studimi, vizita e intershipe.

Jam i lumtur për zgjedhjen që kam bërë sepse jam i bindur që e kam bërë zgjedhjen e duhur”.

Benjamin GecajStudent
Fatbardhë Kiqina

“Sukseset vijnë vetëm atëherë kur dashuria e madhe për profesionin bashkohet me mbështetjen dhe angazhimin e profesorëve, të cilët shërbejnë jo vetëm si model dhe shembull në aspektin profesional, por edhe në atë jetësor. E të gjitha këto, më mirë se askund tjetër, janë të gërshetuara në UBT.

Për mua, ky vend është shtëpia ime e dytë dhe njerëzit në të janë familja ime, sepse këtu jam rritur e pjekur profesionalisht”.

Fatbardhë KiqinaStudente
Granit Bytyçi

“Arkitekturën e kam dashur gjithmonë, por UBT më ka bërë profesionist dhe të vetëdijshëm për rëndësinë e këtij profesionit.
Serioziteti, profesionalizmi dhe puna e palodhshme e stafit të UBT-së, ka bërë që unë të vetëdijesohem për rëndësinë dhe peshën e madhe që e bart ky profesion dhe secili njeri që e ushtron atë.

Hapësirat e mjaftueshme të punës, angazhimi, profesionalizmi dhe aftësitë komunikative të profesorëve, pastaj mënyrat e dhurimit dhe transmetimit të ideve tek studentët, janë mënyrat më të mira për marrjen dhe krijimin e ideve në këtë institucion”.

Granit BytyçiStudent
Marigona Çeta

“Menjëherë pas përfundimit të studimeve themelore në UBT, kam arritur të punësohem në një kompani për zhvillimin e softuerëve.

I tërë ky sukses nuk ka ardhur rastësisht, por është rezultat i  bashkëpunimit të ndërsjellë midis profesorëve e studentëve, shembujve praktikë, si dhe literaturës adekuate të shfrytëzuar gjatë studimeve.

Motivi më i madh për të punuar gjatë këtyre viteve kanë qenë dhe mbeten profesorët e përgatitur e bashkëpunues, atmosfera dhe vullneti për punë, por mbi të gjitha përpjekjet e mia për të arritur majat e sukseseve në karrierë”.

Marigona ÇetaStudente

PARTNERS

UBT Shkolla Profesionale